"השטייטל הירושלמי"- מטבח אותנטי או מטבח של מהגרים

 מה בין קוגל לקיגל? איפה טובלים את כלים? מה ההבדל בין כלים לשבת וכלים של יומיום? בין סמטאות שכונת גאולה וזכרון משה נחבאים סודות, קודים מחמירים ודיסקרטיים של התנהגות, תרבות ומסורת. נצא לחשוף את המנהגים הקשורים באכילה, בישול ואפייה של החברה החרדית הירושלמית. ננסה לחשוף את שורשי המטבח האשכנזי- ירושלמי ולשאול מאיפה הגיע ולאן הוא מתפתח. 

יום שישי,  ה' כסלו (8.11), 9.00 עד 12.00

תשלום 120 ₪ (כולל טעימות)

הערות לבוש צנוע, נשים בחצאיות

 

יש להגיע לסיור לפני הזמן!

המאחר מסתכן בהפסד של הסיור. ברורים יש לעשות לפני הסיור.

 

 

לפרטים נוספים:

בית הספר ללימודי ירושלים ע"ש חיים קוברסקי

טל': 02-5398855, פקס': 02-5636449

had@ybz.org.il

(קיום הסיורים מותנה במספר המשתתפים)

 

* * * בשל עדכון אבטחת האתר ההרשמה כרגע היא טלפונית בלבד! * * *

 


תאריך 8/11/2013 09:00 12:00
מיקום ירושלים
מארגן האירוע בי"ס ללימודי ירושלים
הדפסהוסף תגובה
Bookmark and Share

יד יצחק בן-צבי


אבן גבירול 14, רחביה, ירושלים
טלפון: 02-5398888

הרשמה לדיוור השבועי
דרכי הגעה  I  מפת האזור 
טלפונים ודוא"ל  I  צור קשר