| |||||||||||||
אוכלים בירושלים- סיור בעקבות האוכל הצלבני |
|||||||||||||
קצר וקולע | |||||||||||||
אוכלים בירושלים- סיור בעקבות האוכל הצלבני קנה סוכר, פירות הדר, מלפפונים ואבטיחים חשפו בפני החיך האירופאי טעמים חדשים ואקזוטיים. אבירי אירופה שהגיעו לארץ בתקופה הצלבנית גילו בה שפע חדש ולא מוכר וכך נוצר מטבח 'פיוז'ן' היסטורי, המשלב מסורות בישול מערביות עם טעמים מזרחיים. מדריך יום שישי, ו' באלול (24.8),09:00 עד 12:00
לפרטים נוספים: בית הספר ללימודי ירושלים ע"ש חיים קוברסקי טל': 02-5398855, פקס': 02-5636449 (קיום הסיורים מותנה במספר המשתתפים) |
|||||||||||||
תאריך 24/08/2012 09:00 12:00 מיקום ירושלים מארגן האירוע ביה"ס ללימודי ירושלים 02-5398855 |
|||||||||||||
|
אבן גבירול 14, רחביה, ירושלים
טלפון: 02-5398888
הרשמה לדיוור השבועי
דרכי הגעה I מפת האזור
טלפונים ודוא"ל I צור קשר